Дори не можах да се сбогувам с детето си.

...
  Дори не можах да се сбогувам с детето си.
Коментари Харесай

Солидна сума пари стоят в основата на зверското убийство на красивата Евгения

 

„ Дори не можах да се сбогувам с детето си. Когато я откриха, не ни дадоха да я забележим, тъй като споделиха, че цялостен месец е била във влага и не е за гледане “, споделя пред съда почернената майка на хубавицата.

 

След първичните признания, които не важат пред съда, Орлин не продумва нищо в идващите 2 години. Едва на последното съвещание по делото той призна, че е предизвикал гибелта й, само че версията му радикално се разграничава от тази на прокуратурата. „ Седнахме да обядваме. Скарахме се и нещата ескалираха. Тя ме удари, след това се сбихме. Загубихме равновесие, залитнахме, паднахме и тя си удари главата в ръба на шкафа. Осъзнах се. Видях, че е безжизнена. Имаше кръв по ръба на шкафа и разбрах, че съм я умъртвил. Представих си по какъв начин детето ще се върне от учебно заведение и ще види майка си в това положение. Започнах да шетам с един моп и с тениската си, само че не знам дали съумях да махна всичко “, изясни Орлин.

 

Разбира се, Владимиров пропусна да изясни за какво изхвърля тялото на Евгения в мочурище край Перник. Според адвокати обяснението звучи извънредно неуместно, а задачата на самопризнанията е да получи присъда за ликвидиране по несъобразителност, което се санкционира много по-леко. Друг е въпросът, дали има толкоз глупави съдии, които да му повярват. Да напомним, че съдебномедицинската експертиза е безапелационна – повода за гибелта на Евгения е удушаване, а не удар в ръба на долап.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР